Actualitate

51 de persoane, vindecate de Covid-19

În contextul informării privind situația generată de răspândirea virusului COVID-19, la nivelul județului Călărași, în data de 11.05.2020, ora 14.00, sunt:

– 177 de persoane în carantină instituționalizată;
– 343 de persoane în autoizolare la domiciliu, aflate sub monitorizare;
– 63 de persoane confirmate, dintre care 51 au fost declarate vindecate și 3 persoane au decedat.

În ultimele 24 de ore, 9 persoane au ieșit din carantină, iar 54 de persoane au terminat perioada de izolare de 14 zile, neavând probleme de sănătate.
Forțele de ordine constituite din polițiști, jandarmi și polițiști locali au efectuat în continuare controale și verificări, în contextul impus de starea de urgență și de ordonanțele militare în vigoare, precum și asigurarea pazei locațiilor de carantinare.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Totodată, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia alocată lor +4021.320.20.20.

ÎN CONTINUARE VĂ RUGĂM SĂ RESPECTAȚI REGULILE ELEMENTARE DE CONDUITĂ ȘI DE IGIENĂ ȘI MĂSURILE TRANSMISE DE CĂTRE AUTORITĂȚI!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Călărași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *