Actualitate

Accident rutier, în cartierul Mircea Vodă. Trei autovehicule și patru persoane, implicate

În data de 16 mai 2023, la ora 15:55, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD, din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi, au fost solicitate, prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza municipiului Călăraşi, în cartierul Mircea Vodă, la intersecția străzilor Sulfinei cu Mihai Viteazu, la un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.

Potrivit unui comunicat de presă al ISU Călărași, la sosirea echipajelor de intervenţie, nu au fost identificate victime încarcerate, iar dintre cele patru persoane implicate în accident doar o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Călăraşi.

Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au deconectat bornele acumulatorilor celor trei autovehicule implicate în evenimentul rutier și au luat toate măsurile pentru prevenirea producerii altor situaţii de urgenţă la locul accidentului.

Pompierii militari au curăţat carosabilul şi după aproximativ 20 de minute circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *