Actualitate

Acțiuni ale poliției, în contextul pandemiei de Covid-19

Miercuri, 25 august a.c.,  au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

Forțele de ordine publică au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 86 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 399 autovehicule destinate transportului de persoane.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 2.546 de persoane, dintre care 998 de persoane aflate în carantină, 83 de persoane aflate în izolare, 841 persoane legitimate în acțiuni punctuale și 624 de persoane legitimate în contextul COVID-19.

Inspectoratul de Poliție Călărași reamintește cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor și este valabilă pentru apelurile naționale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *