Educație

Acțiuni de prevenire a delincvenței juvenile, în școlile călărășene

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași au desfășurat acțiuni de prevenire a delincvenței juvenile și de prevenire a răspândirii infectării cu SARS-CoV-2.

În data de 01 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară împreună cu cei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat în mai multe școli din județ acțiuni pe linia prevenirii delincvenței juvenile și a prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Elevii au primit cu interes mesajul polițiștilor, care i-au îndemnat să aibă o atitudine nonviolentă și să evite asocierea cu persoane ce ar putea avea potențial infracțional.

Pe parcursul întâlnirii, participanțiilor le-au fost prezentate materiale preventive cu recomandări utile atât pe linia prevenirii delincvenței juvenile, cât și pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

„Ne dorim să acționăm înpermanență pentru ca elevii din județul nostru să meargă la școală în siguranță”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *