Actualitate

Acțiuni organizate pentru siguranța cetățenilor

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au continuat să acționeze, în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, pentru a verifica modul în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Activitățile desfășurate în data de 2 iunie a.c. au vizat și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale sau a unor infracțiuni și creșterea gradului de siguranță în trafic.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 2.080 de persoane și au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat măsurile de protecție sanitară.

De asemenea, echipele de control au efectuat verificări la 80 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și în 408 autovehicule destinate transportului de persoane.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *