Actualitate

Acțiuni pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19

În ultimele 24 de ore, polițiștii și reprezentanții celorlalte autorități cu atribuții în domeniu au continuat acțiunile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, cu referire la unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiști, jandarmi și pompieri, împreună cu polițiști locali au verificat  92 de societăți comerciale, doi operatori de transport persoane, 453 de mijloace de transport persoane și 297 de obiective de interes. În urma acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.000 de lei.

„Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice. Recomandăm oamenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *