Actualitate

Angelica Păun, noul consilier local

Angelica Păun s-a alăturat echipei consilierilor locali. Aceasta i-a luat locul lui Dragoș Coman, care a demisionat din funcția de viceprimar, fiind numit secretar de stat al Ministerului Tineretului și Sportului.

În ședința Consiliului Local de săptămâna trecută, s-a aprobat proiectul de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al lui Dragoș Coman și declararea ca vacant a unui loc de consilier local. Acest loc vacant a fost ocupat de către Angelica Păun, din partea PNL. Potrivit proiectului de hotărâre, Angelica Păun va avea calitatea de membru în cadrul consiliilor de administrație ale unităților de învățământ, comisiilor de specialitate a Consiliului Local al municipiului Călărași, respectiv comisia nr. 2, de organizare și dezvoltare urbanistică, amenajarea teritoriului, realizarea lucrărilor publice, disciplina în construcții și administrarea domeniului public și privat al municipiului, conservarea patrimoniului cultural, artistic, istoric și de arhitectură, ecologie și protecția mediului înconjurător, nr. 3, pentru actvități științifice, învățământ, culte, probleme ale minorităților, nr. 5, pentru administrație publică locală, juridică, de disciplină, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și libertății cetățenilor, relații cu mass-media, relații externe, precum și din toate comisiile din care făcea parte Dragoș Coman.

Angelica Păun a depus jurământul în cadrul ședinței de Consiliu Local și a fost învestită în funcție, consilierii votând în unanimitate validarea mandatului acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *