Educație Social

“Aventură prin Lectură” pentru copiii vulnerabili din județul Călărași

Teach for Romania și Fundația United Way Romania derulează, de câteva luni, proiectul “Aventură prin Lectură”, care va continua și pe parcursul anului școlar 2021-2022. Aproximativ 200 de copii din trei școli vulnerabile din județele Ilfov și Călărași au venit cu entuziasm și bucurie la activitățile propuse de profesorii lor.

Proiectul “Aventură prin Lectură” este unul despre dragostea față de cărți, despre plăcerea celor mici de a fi din nou împreună, despre a învăța unii de la ceilalți și despre a consolida cunoștințele de literație.

“Ne bucurăm să fim alături de 24 de cadre didactice din sistemul public de învățământ implicate în proiect, cărora specialiștii noștri, Ioana Morar, Mihaela-Camelia Latcan și Alina Răducanu, le-au oferit un curs de formare, ce a avut drept scop aducerea unei noi perspective asupra dobândirii cunoștințelor de literație. De asemenea, ne-am dorit să îi facem pe copii să vină cu drag la școală, chiar și în timpul vacanței de vară, și le suntem recunoscători profesorilor care au dorit să descopere noi tehnici pentru consolidarea cunoștințelor de scris-citit la elevi”, se arată pe pagina de Facebook Teach for România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *