Eveniment Social

Cadouri pentru 55 de copii nevoiași, din județul Călărași, de Moș Nicolae

Momente emoționante pentru 55 de copii sărmani (54 din județul Călărași și unul din municipiu), cu rezultate bune la învățătură. În data de 6 decembrie a.c., Consiliul Județean (CJ) a derulat cea de-a treia ediție a acțiunii umanitare „Moș Nicolae vine la copiii cuminți care nu au ghetuțe”, prin intermediul căreia micuții au primit haine, încălțăminte, jucării și dulciuri din partea executivului CJ, a angajaților acestei instituții și a consilierilor județeni.

Mulțumesc mult pentru că ați dat curs invitației la această acțiune umanitară, pe care, an de an, Consiliul Județean a realizat-o. Am reușit să avem aceste cadouri de Moș Nicolae, cu ajutorul dumneavoastră. Mulțumesc consilierilor județeni, directorilor subordonatelor din cadrul CJ, primarilor județului Călărași, viceprimarilor, consilierilor locali, administratorului public al Primăriei Municipiului Călărași, Eduard Grama. Mulțumesc tuturor celor care sunt implicați! Dumnezeu lucrează prin oameni. Acești oameni minunați sunteți dumneavoastră, pentru că faceți o bucurie copiilor. Există o administrație care s-a gândit la cei mici. Voi, copiiii, veniți, an de an, la CJ, în acest proiect pe care l-am început în 2017 și îl continuăm în 2021. Eu sunt complicele primarului de la Dragoș Vodă. E vorba de doi copii, gemeni, care au 8 anișori”, a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

La mulți ani celor care serbează ziua numelui! Aceasta este o acțiune pe care ne-am propus-o și sper să vină în ajutorul unor copii care au nevoie de aceste cadouri. Mulțumesc celor care s-au implicat în această acțiune. Sunt Moș Nicolae pentru un copil din Lehliu și vreau să dăruiesc din tot sufletul, pentru că este o vorbă: de la noi mai puțin, de la Dumnezeu mai mult. Vă doresc un an mai bun și multă sănătate”, a precizat vicepreședintele CJ, Ion Samoilă.

Mulțumesc întregii echipe pentru inițiativă și pentru faptul că m-a implicat și pe mine. Cu mare drag, sunt alături de colegii mei și oricând sunt dispus să facem o mică faptă bună, care să ne mai lumineze sărbătorile”, a punctat vicepreședintele instituției, Mihăiță Beștea.

Este o zi plină de emoții. Aceasta este o tradiție începută la CJ, în urmă cu câțiva ani, și vă felicit, domnule președinte, pentru acest eveniment. Sunt oameni care așteaptă de la noi mai mult decât le putem oferi azi. Astăzi, în familia mea, a mai apărut un băiețel. Suntem 3 membri ai familiei, acum. Pentru o zi, familia Grama are 3 copii: 2 băieți și o fetiță“, a subliniat administratorul public al municipiului Călărași, Eduard Grama.

Este bine că ne gândim la copii, că avem astfel de acțiuni pentru oameni. Avem nevoie de oameni, pentru că de la aceștia ne luăm puterea de a face bine. Este bine să fim alături de toți. La mulți ani, tuturor și să fim sănătoși”, a menționat edilul Călărașiului, Marius Dulce.

Pe lângă cei doi copii cărora trebuia să le oferim cadouri, familia Spitalului Județean de Urgență a hotărât să mai îmbrace încă doi copii, din care face parte și micuțul  colegului nostru. Prin acest lucru, nu facem decât să ne implicăm în comunitate”, a spus managerul instituției spitalicești, Bogdan Mihai.

După finalizarea evenimentului, micuții au vizionat un film tematic de Crăciun, la Cinematograful 2D-3D Călărași.

Sandra Roșca, angajata Consiliului Județean Călărași, este inițiatoarea acestei acțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *