Actualitate

Circulație rutieră restricționată pentru concursul „Prima Bicicletă”

În ziua de 18 octombrie a.c., pentru organizarea concursului ciclist „Prima Bicicletă”, în intervalul orar 10:00 – 13:00, se va restricționa circulația rutieră pe traseul: municipiul  Călărași – strada General Constantin Ștefănescu (ALDIS) – DN3B de la km 3+000 la km 0+000 și retur .

Rutele ocolitoare propuse vor fi următoarele :

Conducătorii auto care vor să ajungă din municipiul Călărași spre zona de traversare a Dunării ( Chiciu, Ostrov – Constanța, Silistra – Bulgaria)  vor folosi ruta Prelungirea București – DN3D/Siderca/Piscicola – DN3.

Conducătorii auto care vor să ajungă din zona Chiciu în municipiul Călărași sau autostrada A2 vor folosi ruta DN3 – prima ieșire din sensul giratoriu de la km 122+500, DN3D – Siderca – municipiul Călărași.

Polițiștii vor dispune măsuri de fluidizare a circulației rutiere și de prevenire a accidentelor și solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă și să respecte indicațiile și dispozițiile  polițiștilor rutieri aflați în trafic, în zonele de deviere a circulației rutiere spre rutele ocolitoare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *