Administrație

Consiliul Local Călărași se convoacă în ședință ordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa ordinară, joi, 24.09.2020, ora 16.00, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal ,,Înfiinţare fermă găini ouătoare cu unitate de comercializare, staţie de sortare şi condiţionare”, situat în municipiul Călăraşi, strada Varianta Nord, nr. 37E.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de priorități pentru persoanele îndreptățite să beneficieze de un teren în vederea construirii de locuințe proprietate personală conform prevederilor Legii nr. 15/2003 din municipiul Călărași.
  3. Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemțiune pentru imobilul ,,CASA“, imobil situat în municipiul Călărași, str. Berzei, nr. 11, județul Călărași,  înscris în Lista Monumentelor Istorice – Cod LMI: CL –II-m-B-14605.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ,,Rețea apă Aleea Dumbrava Minunată, municipiul Călărași, județul Călărași”.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifului de încărcare a vehiculelor electrice pentru utilizarea staţiilor de reîncărcare a vehiculelor electrice înfiinţate în municipiul Călăraşi, investiţie realizată în cadrul proiectului cu titlul ,,Înfiinţare staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice în municipiul Călăraşi”.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *