Social

Crucea Roșie Călărași ajută populația cu aprovizionarea de produse alimentare și medicamente

Crucea Roșie Călărași a donat, în ultimele săptămâni, 3.000 de măști și 9.000 de mănuși de unică folosință către instituțiile care sunt în prima linie a luptei împotriva COVID-19: Spitalul Județean de Urgență Pompei Samarian Călărași, Serviciul de Ambulanță Călărași, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, ISU, Jandarmerie, Poliția Județeană, STPS Călărași, AJPIS, ITM, AJOFM, Ecoaqua Călărași, Consiliul Județean Călărași, Prefectura Călărași, Poliția Locală, Vamă, Portul Călărași, Direcția de Asistență Socială Călărași și Primăria Municipiului Călărași.

Potrivit directoarei Crucii Roșii Călărași, Aura Giurcă, voluntarii ajută populația cu aprovizionarea de produse alimentare și medicamente.

“Stimați călărășeni, așa cum bine știți, Crucea Roșie Călărași, la inițiativa Primăriei Municipiului Călărași, ajută populația în privința aprovizionării cu produse alimentare și medicamente. În continuare vă așteptăm cu solicitări la numerele de telefon 0731/ 322.884, 0342/103/113 sau 0768/858.040. Numai împreună vom reuși”, transmite, pe o rețea de socializare, directoarea Crucii Roșii Călărași, Aura Giurcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *