Actualitate

Daniela Mihai nu mai este manager la Spitalul Județean Călărași. Mihaela Vintilă îi ia locul acesteia

Daniela Mihai nu mai este manager la Spitalul Județean de Urgență Călărași. În locul acesteia a fost numită dr. Mihaela Vintilă. Se pare că decizia a fost luată în urma unei vizite a ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. Vă reamintim că acesta a fost prezent la spital în data de 29 aprilie 2020, pentru doar cinci minute.

Pentru a afla motivele pentru care Daniela Mihai a fost destituită din funcție, l-am contactat vineri, 1 mai a.c., pe directorul medical al spitalului, dr. Alexandru Tomek, care ne-a declarat că nu știe nimic despre acest subiect.
Noi știam că Tomek este purtător de cuvânt al instituției spitalicești, însă am aflat de la acesta că este director medical de două săptămâni. Întrebat fiind cine ne poate oferi informații despre schimbarea ce a avut loc la nivelul conducerii spitalului, Tomek ne-a spus că cel care va fi, de luni, purtător de cuvânt.

“Eu nu știu nimic. Sunt director medical, nu sunt purtător de cuvânt. Deocamdată, purtător de cuvânt al spitalului nu e nimeni. O să stabilim cine va fi. Cine o să fie de luni purtătorul de cuvânt vă poate spune. Am fost numit director medical de două săptămâni”, ne-a declarat dr. Tomek.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *