Politică

Deputatul Coarnă a inspectat DN 41. „Oamenii locului cer înlocuirea întregului covor asfaltic, nu doar plombarea gropilor”

Dumitru Coarnă, deputatul PSD Călărași, s-a aflat, în data de 23 iulie a.c., în localitatea Căscioarele, unde a inspectat Drumul Național 41, care se află într-o stare degradabilă. Acesta a fost însoțit de primarul și viceprimarul localității Căscioarele,  Florin Bordei și Gigi Greceanu, dar și de fondatorul Asociației “România fără gropi”, Alexandru Vîlvoi. Parlamentarul spune că cetățenii vor înlocuirea covorului asfaltic, nu doar plombarea gropilor. Demnitarul a preluat problema în vederea rezolvării acesteia.

“România fără gropi! Astăzi (n.r. 23 iulie 2021), împreună cu primarul și viceprimarul localității Căscioarele, Florin Bordei și Gigi Greceanu, dar și cu Vîlvoi Alexandru, reprezentantul Asociației ‘România fără gropi’, am inspectat Drumul Național 41, drumul care din cauza stării degradabile a carosabilului pune în pericol viața oamenilor. Am intrat în posesia numeroaselor adrese trimise către administratorul drumului, sesizări rămase fără răspuns. Oamenii locului cer înlocuirea întregului covor asfaltic, nu doar plombarea gropilor așa cum se practică de câțiva ani buni. Am preluat nemulțumirea și încerc să-i ajut cât mai repede cu putință”, a declarat, pe o rețea de socializare, Dumitru Coarnă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *