Actualitate

Doi tineri, reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din cadrul B.C.C.O. București – S.C.C.O. Călărași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – B.T. Călărași,  au depistat doi tineri bănuiți de trafic de droguri de mare risc.

La data de 19 august a.c., polițiștii din cadrul B.C.C.O. București – S.C.C.O. Călărași, au realizat o prindere în flagrant pe raza municipiului Călărași, a unei persoane ce avea asupra sa cantitatea de 100 de gr de cannabis.

În cauză au fost efectuate 3 percheziții domiciliare pe raza județului Călărași, ocazie cu care polițiștii au identificat și ridicat un cântar electronic de precizie și 2 telefoane mobile.

În cursul anului 2020, doi tineri în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, au comercializat droguri de risc consumatorilor din județul Călărași.

Astfel, în urma probelor administrate, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați magistraților din cadrul Tribunalului Călărași cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar în activități au fost angrenați și jandarmi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *