Educație

Elevii din Cuza Vodă au primit vizita pompierilor militari

Pompierii militari au desfășurat, astăzi, 9 mai a.c., o activitate de informare preventivă și prezentare a tehnicii de intervenţie la Școala Generală nr.1 din comuna Cuza Vodă.

Au participat la această activitate pompieri militari cu tehnică de intervenţie de la Detaşamentul Călărași, cât și cadre de la Reşedinţa Inspectoratului, din cadrul Serviciului de Pregătire pentru Intervenţie și Rezilienţa Comunităţii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu, de această dată, elevilor din localitatea Cuza Vodă li s-au prezentat teme și informații din cadrul campaniilor naționale de informare preventivă F.O.C., R.I.S.C. și „Nu tremur la cutremur”.

Copiii au fost foarte încântați de prezența pompierilor militari și au asistat captivați la toate sesiunile de instruire și la demonstrațiile salvatorilor militari.

Au pus și foarte multe întrebări, la care desigur au primit și răspunsuri pe înțelesul lor.

De asemenea, s-au făcut alături de pompieri foarte multe fotografii si clipuri video, iar vremea frumoasă a fost un avantaj real pentru desfășurarea întregii activități cu succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *