Politică

Emil Dumitru: „Îmi doresc să recâștigăm electoratul pe care, din varii motive, l-am pierdut”

Președintele interimar al PNL Călărași, Emil Dumitru, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că responsabilitatea sa este aceea de a maximiza scorul politic la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Nu este cazul, într-o perioadă foarte scurtă, să ne asumăm procente, cum am văzut că se poartă la Călărași. Mesajul pe care eu îl transmit alegătorilor este acela că vrem să facem o altfel de politică, bazată pe respect și soluții, și mai puțin pe o campanie negativă. După 6 decembrie, vom prezenta rezultatele alegerilor, și ce a fost bun, și ce a fost mai puțin bun, ca în orice campanie electorală. Sigur că este o responsabilitate din partea mea, ca președinte interimar, să maximizăm scorul politic”,  a afirmat Emil Dumitru.

Liderul formațiunii politice călărășene a mai precizat că își dorește să recâștige electoratul pe care l-a pierdut la alegerile locale.

Este nevoie de alegeri pentru a avea un Parlament care să reprezinte voința populară, pentru că asta este democrația și nu mă pot abține să nu fac un comentariu că avem o majoritate toxică, care nu face altceva, într-o situație de criză sanitară la nivel mondial, decât să supraliciteze promisiuni care nu pot fi acoperite nici din punct de vedere economic, nici din punct de vedere administrativ, care votează Avocatul Poporului și care îi încurajează pe acei oameni care erau pozitivi să nu păstreze toate măsurile sanitare. Este nevoie de 6 decembrie pentru a avea o expresie a votului popular și de a avea o majoritate în Parlament, așa cum își doresc românii. Cât despre rezultate, vom discuta după 6 decembrie și, negreșit, vom face o analiză foarte serioasă pe fiecare localitate și pe fiecare secție de vot, însă eu îmi doresc să recâștigăm electoratul pe care, din păcate, din varii motive, l-am pierdut, pentru că este un electorat care crede în dezvoltare, crede în investiții, crede în soluții de dezvoltare a unei Românii care poate să fie un jucător important în Piața Unică Europeană, a concluzionat Emil Dumitru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *