Actualitate Politică

Fost sistem ANIF, transformat în sediu pentru pompieri și SMURD

În ședința de Guvern din data de 19 august a.c. a fost aprobată trecerea din domeniul public al statului și administrarea ANIF în domeniul public al comunei Jegălia a unui imobil care să deservească un viitor sediu pentru garda de intervenție a pompierilor și serviciul SMURD.

Senatorul PNL Călărași, Ciprian Pandea, a transmis, pe o rețea de socializare, că a susținut această idee a primarului comunei Jegălia, Aurel Vasile, care a prins contur de câțiva ani, dar care, din diverse motive, nu a ajuns pe masa Guvernului. Parlamentarul de Călărași a mulțumit premierului Florin Cîțu pentru că a fost de acord cu această propunere, dar și pentru operativitatea bifării primului pas necesar investiției care va transforma clădirea unde a funcționat un sistem de îmbunătățiri funciare în satul Iezeru (clădire  P+1 cu o suprafață desfășurată de 1.014 mp și un teren cu suprafață de 8.322 mp) într-un sediu pentru un detașament pompieri și SMURD.

 Bineînțeles că voi susține autoritățile locale în continuare, prin identificarea rapidă a unei surse de finanțare, împreună cu ministrul Lucian Bode, pentru reabilitarea clădirii și amenajarea ei corespunzătoare noii destinații”, a spus Pandea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *