Sport

Ghinion pentru handbalul călărășean

Ghinion pentru handbalul călărășean. Primarul Marius Dulce anunța, la data de 8 iulie a.c., înființarea unei noi echipe de handbal masculin, însă deși formația ar fi trebuit să joace, din luna septembrie, în sezonul competițional 2021-2022, acest lucru nu s-a întâmplat. Asociația de Handbal a Municipiului (AHM) nu a putut fi înscrisă în campionatul Diviziei A, pentru a activa în Liga a II-a, din cauză că cel care s-ar fi ocupat de depunerea documentelor în acest sens, respectiv Rică Pîrîianu, nu și-ar fi dus până la capăt sarcina. Despre acest aspect, edilul municipiului a vorbit în conferința de presă a PSD, desfășurată săptămâna trecută.

Am vrut să dăm drumul echipei de handbal, să începem anul acesta competițional 2021-2022. Am pregătit tot. Dacă vă uitați în buget, deja aveam niște bani puși acolo, dar, la un moment dat, s-a rupt filmul. Cel care se ocupa de obținerea tuturor aprobărilor (n.r. Rică Pîrîianu) pentru a intra în Divizia A nu a mai avut comunicare cu cei din AGA și atunci s-a rupt filmul. A pus niște condiții, din ce am înțeles, și a fost o întârziere. După aceea, am făcut adresă oficială de la primărie la FRH și ni s-a răspuns că termenul este deja tardiv. Cu siguranță, de la anul, ne ocupăm și de echipa de handbal, a precizat Dulce.

Sursa citată a mai afirmat că bugetul destinat handbalului a fost redirecționat către alte investiții din municipiu.

Bugetul destinat handbalului l-am redirecționat în investițiile pe care le derulăm. O să facem locuri de joacă pentru copii, avem ce să facem. Sunt foarte multe de făcut în Călărași”, a conchis primarul Dulce.

Vă reamintim că Marius Dulce estima, în data de 8 iulie 2021, un buget de funcționare pentru AHM Călărași în valoare de 2,5 milioane de lei. Tot el spunea că își dorește ca în formație să atragă cât mai mulți călărășeni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *