Fără categorie

Incendiu pe casa scării unui bloc din Călărași, în prima zi de Paște

În prima zi de Paște, în municipiul Călărași, pe casa scării unui bloc, a avut loc un incendiu. Cei mai mulți dintre locatari au suferit atacuri de panică.

Pompierii au fost solicitați, în data de 19 aprilie a.c., să intervină la un incendiu ce a izbucnit pe casa scării imobilului D 21, etaj 2, Strada Crișana.

Incendiul de pe strada Crișana a fost lichidat rapid de către pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași. La această intervenție au luat parte forțe și mijloace ale Serviciului Județean de Ambulanță Călărași, ale Inspectoratului Județean de Jandarmi și ale Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, cât și reprezentanți ai operatorilor de gaze și electricitate.

S-au evacuat oamenii de pe această scară de bloc. Câțiva dintre locatari au primit oxigen din partea paramedicilor SMURD, iar cei mai mulți dintre locatari au suferit atac de panică. S-au speriat! Din fericire, toți sunt în afara oricărui pericol.

Cauza de incendiu este în curs de cercetare.

Au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara de 42 de metri, autospeciala CBRN și ambulanța SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *