Actualitate

IPJ Călărași: Siguranţa în şcoli constituie o prioritate

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară, împreună cu cei de ordine publică și rutieră au acționat în teren pentru ca redeschiderea grădinițelor, școlilor și liceelor să se desfășoare în siguranță.

Astăzi, 08 februarie a.c., efectivele Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au acționat în teren pentru menținerea ordinii şi siguranței publice și fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învățământ.

Siguranţa în şcoli constituie o prioritate, fiecare unitate de învățământ fiind inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei.

Totodată, polițiștii de la rutieră vor fi prezenți în apropierea școlilor, pe arterele de circulație intens tranzitate, pentru asigurarea fluenței și siguranței traficului rutier la orele de afluire a elevilor.

„Astfel de acțiuni preventive vor fi efectuate și în perioada următoare, sub coordonarea Biroului Siguranță Școlară al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași. Ne dorim și acționăm în permanență pentru ca elevii din județul nostru să meargă la școală în siguranță”, transmite IPJ Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *