Social

ITM Călărași distribuie materiale informative privind munca sezonieră în Germania

În cadrul Campaniei „Informează-te, lucrează legal şi cunoaşte-ţi drepturile pentru a fi protejat!”, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) din Călăraşi, sub autoritatea Inspecţiei Muncii şi a Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, a început distribuirea materialelor informative privind munca sezonieră în Germania.

„Scopul acestui demers este de a ne asigura că cetăţenii care decid să plece să muncească sezonier în Germania cunosc ce drepturi au şi ştiu cui să se adreseze dacă întâmpină probleme, pentru a evita, în acest fel, situaţiile de abuz asupra lucrătorilor români”, precizează ITM Călărași.

Informaţii detaliate privind munca sezonieră în Germania se regăsesc pe site-ul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale şi pot fi accesate la următorul link: http://mmuncii.ro/j33/index.php/ro/2014-domenii/afaceri-europene-%C8%99i-rela%C8%9Bii-interna%C8%9Bionale/6218-2021-lucrator-sezonier-de.  De asemenea, pe site-ul ITM Călăraşi, www.itmcalarasi.ro, se află detalii despre munca în străinătate.

Foto: www.profit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *