Actualitate

Jandarmeria Călărași, prezentă la evenimentele religioase și sportive din acest weekend

La sfârșitul acestei săptămâni, Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de siguranță la nivelul județului Călărași, la următoarele evenimente religioase și sportive:

  • Procesiunea cu Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe și întocmai cu Apostolii Maria Magdalena, eveniment organizat de Episcopia Sloboziei și Călărașilor, în data de 3 septembrie, în municipiul Călărași;
  • meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. Înainte Modelu și C.S. Afumați,  din cadrul Ligii a III-a, etapa a II-a,  programat în ziua de vineri, 3 septembrie, pe stadionul „Vasile Enache”;
  • meciul de fotbal dintre echipele C.S.M. Oltenița și A.S.F.C. Agricola Borcea,  din cadrul Ligii a III-a, etapa a II-a,  programat în ziua de sâmbătă, 4 septembrie, pe stadionul din municipiul Oltenița.

Misiunea forțelor de ordine vizează asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, protecţia participanţilor la aceste evenimente, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum și monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane turbulente.

Jandarmeria Călărași recomandă participanților la aceste evenimente, dar și celorlalți cetățeni, să manifeste înțelegere față de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile jandarmilor, să respecte regulile de igienă individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, să evite conflictele de orice natură și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *