Administrație

Județul Călărași, pregătit pentru iarnă

S.C. Drumuri și Poduri S.A. Călărași și-a prezentat, în data de 25 noiembrie a.c., utilajele cu care va acționa, iarna aceasta, în județ.

Directorul societății, Marian Enciu, a precizat că, în sezonul 2021-2022, deszăpezirea  drumurilor județene se va realiza cu 52 de utilaje și autospeciale. Dintre acestea, 36 aparțin instituției pe care el o conduce.

Societatea subordonată Consiliului Județean (CJ) Călărași are pe stoc o cantitate de peste 300 de tone de material antiderapant.

Potrivit directorului adjunct al S.C. Drumuri și Poduri S.A., Marius Militaru, județul a fost împărțit în cinci zone, unde drumarii vor acționa în vederea deszăpezirii.

CJ a achiziționat, anual, utilaje pentru a trece cu bine peste iarna grea, potrivit președintelui acestei instituții, Vasile Iliuță.

Conform declarațiilor șefului parcului auto din cadrul Drumuri și Poduri Călărași, Raul Moise, utilajele sunt aduse din aeroporturile de la Viena și Berlin, acestea fiind dotate cu aspiratoare și mături. De asemenea, unele utilaje au aparținut armatei austriece.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *