Politică

Liviu Coman, candidatul PMP la Primăria Municipiului Călărași

Partidul Mișcarea Populară (PMP) a anunțat candidatul la Primăria Municipiului Călărași. Este vorba despre președintele Organizației Municipale a partidului, Liviu Coman.

“Liviu Coman, președintele Organizatiei PMP a Municipiului Călărași- reședință de județ, este un om al faptelor, hotărât și încrezător în rezultatele pe care PMP le va obține la alegerile locale în municipiul Călărași, precum și în tot județul. Candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Primăria Municipiului Călărași și-a propus ca la alegerile locale să prezinte călărășenilor un program de guvernanță locală, în măsură să determine obținerea unui scor semnificativ pentru formațiunea noastră politică. Liviu Coman are încredere în călărășeni, care sunt oameni deștepți, care vor ști să-i aleagă pe cei care vin cu proiecte concrete, necesare și realizabile pentru orașul lor.

Candidatul nostru, Liviu Coman, este inginer silvic, absolvent al Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere, Universitatea Brașov, promoția 1987, expert CIC evaluator trofee vânat, absolvent al cursului tematic Pitești 2006.

În prezent, acesta ocupă funcția de director al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Călărași, fiind recunoscut în branșă ca un bun organizator al activităților specifice.

Pe parcursul celor aproape 28 de ani de carieră profesională în cadrul A.J.V.P.S. Călărași, Liviu Coman a reușit, împreună cu echipa pe care a format-o, să mărească patrimoniul organizației, să realizeze o gospodărire durabilă a fondurilor cinegetice și piscicole avute în gestiune, să asigure de-a lungul acestor ani, pentru cei (în medie) 700 de membri vânători și 2.000 de pescari recreativi, condiții optime pentru practicarea pasiunii comune, în spiritul respectării legalității și a conservării faunei cinegetice și piscicole.

Rezultatele de succes obținute în această activitate au făcut ca A.J.V.P.S. Călărași să devină o organizație reprezentativă în cadrul organizațiilor afiliate la Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România. Liviu Coman este în prezent la al treilea mandat membru ales al Consiliului A.G.V.P.S din România.

Activitatea profesională de succes a întregii echipe condusă de Liviu Coman a făcut ca A.J.V.P.S. Călărași să se bucure și de o largă recunoaștere internațională, iar din anul 2005 și până în prezent Liviu Coman reprezintă România, alături de alți 18 colegi, în cadrul Consiliului Internațional al Vânătorii și Conservării Vânatului.

Suntem ferm convinși că împreună, noi, întreaga echipă a PMP Călărași, vom reuși să mișcăm lucrurile în oraș, dar și în județ, urmând a face tot ceea ce este necesar pentru bunăstarea cetățenilor care așteaptă deja, de prea mult timp, o schimbare în bine în municipiul Călărași și în întreg județul”, a declarat, pe o rețea de socializare, președintele Organizației Județene PMP Călărași, Simona Vlădica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *