Administrație

Lucrările de demolare a bazarului, finalizate până la sfârșitul lunii februarie

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a inspectat, la finele săptămânii trecute, stadiul lucrărilor aflate în desfășurare, prima oprire fiind la Bazarul BIG.

Edilul a declarat următoarele: „Așa cum am promis, continuăm lucrările de modernizare în municipiul Călărași. Bazarul BIG va fi complet refăcut, creându-se o zonă modernă, în care comercianții să își poată desfășura activitatea civilizat. Proiectul este deja finalizat, până la sfârșitul lunii februarie se vor termina lucrările de demolare. Din luna martie, constructorul are termen de finalizare 6 luni de la emiterea ordinului de începere, astfel încât până în luna octombrie să se poată muta pentru a fi feriți de frig. Cele 80 de societăți comerciale au fost relocate temporar pe strada Trandafirilor, până la finalizarea lucrărilor.”

Potrivit Primăriei Călărași, bugetul alocat pentru acest obiectiv este de 5.389.649,74 lei (TVA inclus), prin care se vor crea 87 de noi spații comerciale, 75 locuri de parcare, precum și grupuri sanitare corespunzătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *