Administrație

Lucrările proiectului privind înființarea unui centru educativ, în cartierul Livada, în grafic

Lucrările în cadrul proiectului „Înființare centru pentru activități educative și culturale în cartierul Livada” avansează, conform graficului, după cum declară primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, pe o rețea socială.

Gradul de realizare este de 45% şi sunt toate premisele asigurate finalizării acestor lucrări la finele lunii noiembrie 2023, aşa cum este prevăzut în contract.

Finanţat în cadrul POR 2014 – 2020, Axa Proritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiţii 4.3 – Oferirea de sprijin pentru regenerarea fizică, economică şi socială a comunităţilor defavorizate din regiunile urbane şi rurale, proiectul propune, pe de o parte construirea unei clădiri destinate utilizării publice pentru activităţi educative, culturale şi recreative în zona marginalizată Livadă, iar pe de altă parte modernizarea străzii Violonist Ion Voicu, stradă secundară care asigură accesul la clădirea ce se va realiza prin proiect.

Valoarea totală a proiectului este de 2.359.425,35 lei, contribuţia UE (sumă nerambursabilă solicitată) fiind de 2.312.237,04 lei.

Contractul de execuţie lucrări s-a semnat pe 15 martie 2022.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat pe 8 aprilie 2022.

Durata execuţiei este de 18 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *