Administrație

Marius Dulce: “Nu am uitat de cartierul Măgureni, nici de cetățenii din cartierul Mircea Vodă”

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a vorbit, într-o conferință de presă, desfășurată săptămâna trecută, despre lucrările pentru rețeaua de canalizare din cartierul Măgureni, dar și despre modernizarea străzilor din cartierul Mircea Vodă.  

 Din cauza săpăturilor pentru canalizarea menajeră și cea pluvială, dar și din cauza ploilor torențiale, în cartierul Măgureni s-a creat un disconfort, cetățenii fiind nemulțumiți de acest aspect. Edilul Călărașiului spune că disconfortul va fi prezent până se vor finaliza lucrările.

“Nu am uitat de cartierul Măgureni. Acolo sunt acele probleme pe care le avem din cauză că săpăm, în continuare, ca să putem face canalizarea menajeră și canalizarea pluvială. Este clar că nu puteam anticipa că o să avem precipitații de peste 80 de litri pe metru pătrat, dar în zonele acestea, din cauza ploilor torențiale, au fost anumite surpări și s-a creat disconfort. Sunt de acord cu cetățenii de acolo, de aceea am și trimis toate utilajele acolo, să remedieze problema, dar asta nu înseamnă că nu va fi disconfort, în continuare, până terminăm această lucrare”, a spus Marius Dulce.

De asemenea, sursa citată a precizat că sunt depuse, la Compania Națională de Investiții (CNI), documentele pentru asfaltarea străzilor din cartierul Mircea Vodă. Potrivit acestuia, dacă din luna august Guvernul nu va finanța proiectul, în octombrie 2021, primăria va demara procedura de licitație a lucrărilor, urmând ca anul viitor să înceapă asfaltarea străzilor.

“Nu am uitat nici de cetățenii din cartierul Mircea Vodă. Avem toate documentele depuse la CNI. Guvernarea actuală a spus că din august va da drumul la finanțări și sperăm să prindem finanțarea. Dacă nu se întâmplă acest lucru, în octombrie, anul acesta, vom da drumul la licitație, pe primărie, iar de la anul ne vom apuca de aceste străzi din Mircea Vodă, indiferent dacă ne dă guvernarea bani sau nu”, a conchis primarul Călărașiului.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *