Actualitate

Măsuri de ordine și siguranță publică, la evenimentele sportive din acest weekend

La sfârșitul acestei săptămâni, Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de siguranță la următoarele evenimente  sportive:

– meciul de fotbal dintre echipele A.S. F.C. Agricola Borcea și S.C. F.C. Voluntari S.A.2,  din cadrul Ligii a III-a, etapa a V-a,  programat în ziua de sâmbătă, 25 septembrie, pe stadionul comunal din localitatea Borcea;

– meciul de fotbal dintre echipele C.S.M. Oltenița și C.S. Gloria Albești,  din cadrul Ligii a III-a, etapa a V-a,  programat în ziua de sâmbătă, 25 septembrie, pe stadionul din municipiul Oltenița.

Misiunea forțelor de ordine vizează asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, protecţia participanţilor la aceste evenimente sportive, precum și prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială.

Jandarmeria Călărași recomandă participanților la aceste evenimente, dar și celorlalți cetățeni, să manifeste înțelegere față de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile jandarmilor, să respecte regulile de igienă individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, să evite conflictele de orice natură și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *