Actualitate

Mii de kilograme de îngrășăminte chimice, depozitate necorespunzător

Polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal față de administratorul unei societăți comerciale care a depozitat în condiții necorespunzătoare îngrășăminte chimice.

La data de 14 mai a.c., polițiștii Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune pentru prevenirea, identificarea și sancționarea faptelor de natură penală și contravențională la regimul produselor de protecție a plantelor și protecția mediului.
Astfel, în urma verificărilor efectuate a fost depistat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Frăsinet, județul Călărași, care în calitatea de administrator ar fi depozitat în condiții necorespunzătoare 15.000 de kg de îngrășăminte chimice, contrar prevederilor protecției mediului, de natură a pune în pericol viața și sănătatea umană, animală sau vegetală.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice și produselor de protecția plantelor numai ambalate și în locuri protejate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *