Sport

Mirel Condei: Am făcut un joc destul de bun, chiar dacă scorul a fost cam drastic

Dunărea a pierdut primul joc de verificare din stagiul din Antalya, fiind învinsă cu 1-4 de sârbii de la Radnicki Nis, echipă aflată pe locul 7 în clasamentul primei ligi. Secundul Mirel Condei a declarat că Rusu&Co au avut o evoluţie bună în ciuda scorul “drastic”.
“A fost primul nostru joc de verificare dar în ciuda diferenţei de scor, apreciem că băieţii au făcut un joc destul de bun. Pe scurt, a fost un test extrem de util pentru noi. Am întâlnit o echipă foarte bună, ocupanta locului 7 din campionatul primei ligi din Serbia. Noi suntem la început de pregătire iar acum punem mai mult accent pe acumulările fizice” ,a spus Condei care a lăudat şi reuşita lui Bawab din minutul 74. “A marcat un gol superb după o acţiune individuală. A driblet pur şi simplu 3 adversari introducând apoi balonul în plasă. E un jucător de care avem mare nevoie şi sper să ne ajute în mini – retur. Poate face diferenţa”, a mai adăugat Condei.
Marţi este o nouă zi de pregătire urmâna ca miercuri echipa noastră să întâlnească pe FK Taraz, echipă ce activează în prima ligă din Kazahstan.
Sursa: www.afcdunareacalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *