Actualitate

Misiuni ale polițiștilor pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

În urma activităților desfășurate, la nivelul județului Călărași, echipele mixte au verificat 61 de societăți comerciale și 530 de obiective de interes.

Totodată, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 469 de mijloace de transport, 95 fiind mijloace de transport în comun.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății românilor.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *