Actualitate

Peste 850 de sancțiuni, aplicate de polițiști în ultima săptămână

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 14 persoane, precum și dispunerea a 22 de măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 74 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 08 – 14 iunie a.c., peste 500 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.
Au fost organizate 14 acțiuni și s-a intervenit la 599 de evenimente, dintre care 581 au fost sesizate prin 112.
Ca urmare a activităților, au fost constatate 100 de infracțiuni, 14 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 22 de măsuri preventive.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 856 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 430.000 de lei.
Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 18 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 74 de permise de conducere și retrase 27 de certificate de înmatriculare.
Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!

foto: romanialibera.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *