Actualitate

Peste opt sute de amenzi, aplicate de polițiști, săptămâna trecută

Acțiunile pentru siguranța comunității de săptămâna trecută au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 10  persoane, precum și dispunerea a 15 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 55 de conducători auto au rămas fără permis. 

În săptămâna 12 – 18 iulie a.c., peste 800 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 140 de acțiuni și s-a intervenit la 592 de evenimente, dintre care 590 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 91 de infracțiuni, 10 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 15 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 829 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 385.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 11 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 55 de permise de conducere și retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *