Administrație

Peste trei sute de călărășeni au plătit taxele și impozitele online

310 contribuabili călărășeni au ales plata on-line a taxelor și impozitelor locale, de la începutul anului până la această dată.

Plata on-line se efectuează pe platforma ghiseul.ro, iar pentru autentificare este necesară transmiterea unei solicitări pe email-ul office@primariacalarasi.ro, cu subiectul: ”Solicitare credențiale ghiseul.ro”, însoțită de o copie a cărții de identitate. Veți primi, în cel mai scurt timp posibil, pe e-mail, un username și o parolă, pe care le veți schimba la prima logare pe platformă.

Potrivit Primăriei Călărași, până la data de 31 ianuarie 2020, s-a constatat o creștere a încasărilor la bugetul local față de aceeași perioadă a anului trecut, cu șapte procente. A fost încasată suma de 3,71 milioane lei, astfel: persoane fizice: 2,46 milioane lei, acordându-se bonificații de 161.000 lei; persoane juridice: 1,25 milioane lei, acordându-se bonificații în valoare de 20.000 lei; plăți prin ghiseul.ro: 109.000 lei.

Bonificația de 10% se acordă atât persoanelor fizice, cât și juridice, care își plătesc impozitele pentru anul 2020, până la data de 31 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *