Actualitate

Poliția Călărași, bilanțul săptămânii trecute. Peste o mie de amenzi aplicate

În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității de săptămâna trecută, polițiștii au intervenit la peste 399 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 67 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier, iar 6 persoane au fost depistate în flagrant.

În săptămâna 1 – 7 noiembrie a.c., peste 900 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 136 de acțiuni și s-a intervenit la 399 de evenimente, dintre care 397 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților au fost constatate 91 de infracțiuni, 6 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 10  măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.319 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 430.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 8 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 67 de permise de conducere și retrase 14 certificate de înmatriculare.

Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *