Actualitate

Polițiștii au intervenit la peste cinci sute de evenimente

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 10 persoane, precum și dispunerea a opt măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 40 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 22 – 28 iunie a.c., peste 500 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 10 acțiuni și s-a intervenit la 532 de evenimente, dintre care 516 au fost sesizate prin 112. Ca urmare a activităților, au fost constatate 97 de infracțiuni, 10 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 8 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1227 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 454.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de 2.440 lei. Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 8 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 47 de permise de conducere și retrase 26 de certificate de înmatriculare.

Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *