Actualitate

Polițiștii călărășeni, la datorie de Revelion

În minivacanța de Revelion, polițiști din Călărași vor fi prezenți în stradă și vor acționa pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În perioada 31 decembrie 2020 – 4 ianuarie 2021, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași  vor fi prezenți la datorie și vor desfășura activități specifice pentru asigurarea ordinii și siguranței publice și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

587 de polițiști, dintre care 347 de la ordine publică, 95 de la rutieră și 145 de la alte structuri acționează în teren, fiind folosite în medie, zilnic, aproximativ 80 de autospeciale.

Pe drumurile publice, pe principalele artere, polițiști de la rutieră vor acționa pentru menținerea fluenței și prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, aparate radar.

Activitățile vor fi desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

Pentru prevenirea implicării în evenimente negative, polițiștii le recomandă cetățenilor să adopte un comportament responsabil, să respecte normele de conviețuire socială și regulile de circulație.

În caz de nevoie, nu ezitați să apelați 112, număr de telefon gratuit în orice rețea sau să vă adresați celui mai apropiat polițist.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *