Actualitate

Polițiștii călărășeni, la datorie de Rusalii

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași vor fi la datorie zilnic, în weekend-ul prelungit de Rusalii, pentru siguranța cetățenilor și fluidizarea traficului rutier.

Principalul obiectiv al polițiștilor, în această perioadă, este acela de a asigura ordinea și liniștea publică, astfel încât oamenii să fie în siguranță.

Se va acționa, în medie, zilnic, cu aproximativ 300 de efective și cu 4 aparate radar.

„Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită preventivă și să respecte indicațiile și măsurile legale ce au ca scop protejarea sănătății, vieții și a bunurilor. Dacă plecați la drum, conduceți cu viteză redusă, în special atunci când carosabilul este umed. Verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca de acasă! Reamintim că purtarea măștii de protecție în spațiile închise, în mijloace de transport în comun sau în zone aglomerate, precum și păstrarea distanțării fizice sunt în continuare obligatorii pentru a preveni îmbolnăvirea cu COVID-19. La biserică, în parc sau la cumpărături, nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi! Noi suntem la datorie în această periodă! În caz de nevoie, nu ezitați să ne cereți ajutorul sau să apelaţi 112 – Apelul Unic de Urgenţă”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *