Actualitate

Polițiștii verifică respectarea măsurilor anti-Covid

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, alături de celelalte structuri teritoriale ale M.A.I., au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, precum și pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 85 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 774 obiective de interes, 18 operatori de transport persoane și 539 de autovehicule destinate transportului de persoane.

Totodată, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 1.405 persoane, dintre care 1.119 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 286 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

Poliţiştii călărășeni vor continua acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.

IPJ Călărași face apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *