Administrație Eveniment

Polițistul local Săndel Prisneanu, omagiat de Primăria Călărași pentru că a prins doi criminali

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, i-a oferit polițistului local Săndel Prisneanu o plachetă şi o diplomă de apreciere, în semn de recunoştinţă pentru profesionalismul şi curajul de care a dat dovadă în prinderea a doi criminali care au ucis un bătrân în vârstă de 95 de ani din cartierul Livada. Din motive obiective, de la această ceremonie a lipsit colega sa de misiune din acea noapte, agentul de poliţie Erika Dănciulescu. Aceasta va primi o astfel de distincţie, în zilele următoare, din partea primăriei.

“Ne-am gândit, în urma evenimentelor care s-au derulat, să începem să monitorizăm, în fiecare an, activitatea polițiștilor locali și cel puțin o dată pe an să creăm un eveniment în cadrul căruia să îi stimulăm și să îi dăm exemplu de bună practică. Plachete, diplome, slavă Domnului, avem. Din păcate, să dăm și o primă nu ne permite legislația. Ar fi foarte bine ca Guvernul să lase sporurile. (…) Începând de astăzi (n.r. 23 martie a.c.), o să facem acest eveniment de apreciere colegială. Dacă ați fost un echipaj mixt, este clar că nu puteam să uităm de colega dumneavoastră, domnule Prisneanu, domnișoara Erika Dănciulescu, care, din păcate, astăzi nu a putut să vină, am înțeles că merge la anumite analize la Craiova. Văd că nimeni de la Poliția Națională nu a binevoit să vină”, a declarat edilul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Polițistul local Săndel Prisneanu a afirmat: “Le spun colegilor mei să fie mândri pentru că poartă această uniformă și să își facă datoria cum trebuie, și vor veni și rezultatele pe care le merită”.

Directorul Poliției Locale Călărași, Daniel Anghel, a precizat: “Mulțumim pentru recunoașterea meritului colegului nostru, Prisneanu Săndel, dar să știți că nu este un caz singular. Vreau să mulțumesc tuturor colegilor pentru activitatea pe care au depus-o în toată această perioadă de când a început starea de urgență, pentru că ați intrat în contact direct cu presupuși bolnavi sau chiar bolnavi. Vreau să vă mulțumesc pentru că, pe lângă această activitate dedicată limitării pandemiei, ați recurs și la activitățile specifice Poliției Locale cu rezultate semnificative, mă refer la activitățile de ordine și liniște publică, comerț stradal, disciplină în construcții, activitățile de circulație de pe raza municipiului. Rezultatele se văd în rapoartele de activitate pe care le studiez zilnic”.

Evenimentul festiv a avut loc în data de 23 martie a.c., în sala de ședințe a primăriei, în prezența polițiștilor locali din Călărași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *