Actualitate

Primarul Drăgulin, condus pe ultimul drum

Slujba de înmormântare a primarului Daniel Ștefan Drăgulin a avut loc astăzi, 14 octombrie a.c., la Biserica Sfânta Anastasia.

La tristul eveniment au fost prezenți foarte mulți călărășeni care și-au dorit să își ia rămas bun de la cel care a fost edilul acestui municipiu în perioada 2012-2020, familia răposatului, prieteni, colegi de partid, din administrația locală și cea județeană, sportivii Dunării Călărași, dar și membri ai altor formațiuni politice.

Din cauză că Drăgulin a murit infectat de coronavirus, sicriul acestuia a fost preluat și transportat de oameni echipați cu combinezoane, măști și mănuși de protecție, viziere.

După finalizarea slujbei, fostul edil al orașului a fost aplaudat de cei prezenți și condus pe ultimul drum, la Cimitirul Sf. Gheorghe.

Sicriul acestuia a fost sigilat pe toată durata slujbei și a fost depus afară, pe platoul din fața Bisericii Sfânta Anastasia. Polițiștii și jandarmii au asigurat ordinea publică în zonă.

În memoria fostului primar al Călărașiului, Daniel Ștefan Drăgulin, data de 14 octombrie a fost declarată zi de doliu local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *