Actualitate

Reținut pentru trafic de droguri

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din cadrul B.C.C.O. București – S.C.C.O. Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Călărași,  au depistat un tânăr bănuit de trafic de droguri de mare risc.

La data de 12 august a.c., polițiștii din cadrul B.C.C.O. București – S.C.C.O. Călărași au realizat o acțiune operativă, în vederea documentării activității infracționale a unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul București, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

În cauză a fost efectuată o percheziție domiciliară, în municipiul București, la locuința acestuia, în urma căreia polițiștii au ridicat 5 folii din material de plastic lipite la capăt prin ardere ce conțineau 3,83 grame de cocaină, un grinder, un cântar de precizie, un borcan ce conține urme de cannabis și un telefon mobil.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna ianuarie a.c., cel în cauză ar fi comercializat, în mod repetat, în București, diferite cantități de cocaină.

Astfel, în urma probelor administrate, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților din cadrul Tribunalului Călărași, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar în activități au fost angrenați și jandarmi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *