Politică

Roxana Pațurcă, exclusă din PSD pentru că a chiulit de la moțiunea de cenzură

Senatoarea Roxana Natalia Pațurcă a fost exclusă din PSD, în data de 1 septembrie 2020, pentru că a tras chiulul de la ședința de plen comun a Parlamentului, unde ar fi trebuit să se dezbată și voteze moțiunea de cenzură. Pe lângă aceasta, alți trei deputați au fost înlăturați din partid, din același motiv. Este vorba despre: Adrian Todor, Cătălin Rădulescu și Dan Ciocan.

Astăzi, 2 septembrie a.c., la Ivănești s-a desfășurat o conferință de presă, la care nu am fost invitați, unde, printre altele, s-a discutat și despre acest subiect “fierbinte” de pe scena politică.  Prezent la întâlnirea cu mass-media a fost chiar președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, care a declarat că gestul făcut de senatoare a fost unul urât.

Nu cred în familii cu soțul într-un partid și soția în alt partid. Sunt improvizații în politică și la un moment dat, ele ajung la această finalitate. Nu am crezut niciodată și nici nu am să cred de acum încolo. Urât gest, urât, mai ales pentru o doamnă. (…) Cei patru parlamentari era evident că au fost cumpărați, convinși, cum vreți dumneavoastră să spuneți”, a afirmat Ciolacu.

Pațurcă s-a înscris în PNL și va face parte din grupul Senatului Partidului Național Liberal, lucru confirmat chiar de liderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu.

“Roxana Paţurcă va fi membră a grupului PNL de la Senat. Organizaţia PNL Călăraşi nu se opune doamnei Paţurcă. Este apreciată atât în organizaţia Călăraşi, cât şi de grupul PNL din Senat. Eu consider că venirea Roxanei întăreşte grupul într-un context în care PSD atacă la baionetă toate măsurile Guvernului Orban şi noi trebuie să fim în măsură să respingem toate atacurile PSD care urmează până în decembrie”, a declarat, pentru Agerpres, Fenechiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *