Administrație Educație

Școlile din Călărași au fost dezinfectate

În data de 2 iunie, elevii din anii terminali care aleg să se pregătească în școli pentru examenele naționale, sunt așteptați, din nou, în bănci.

Pentru ca tot procesul educativ să se desfășoare în condiții optime, în actualul context epidemiologic, toate unitățile școlare au fost sprijinite de Primăria Municipiului Călărași. Mai mult, pentru pregătirea și organizarea, în aceleași condiții optime, a examenelor naționale, instituția anterior menționată a răspuns pozitiv tuturor solicitărilor Inspectoratului Școlar Județean Călărași. Astfel, au fost livrate direct către școli 165 de dispensere (achiziționate inițial pentru scările de bloc, ulterior revenindu-se asupra obligativității montării lor), iar către Inspectoratul Școlar Județean Călărași (pentru distribuție în școli și organizarea examenelor naționale): 5.000 de măști, 900 de viziere, 115 sticle de săpun lichid, 150 litri dezinfectant de mâini, 160 sticle alcool sanitar și urmează să fie livrate și 65 de tablete și 50 de termometre non-contact.

Au fost realizate, totodată, lucrări de igienizare a spațiilor exterioare, de îndepărtare a vegetației, dar și de dezinfecție în toate școlile din municipiul Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *