Administrație

Sens giratoriu temporar, în intersecția de la 5 Călărași

Consilierul local Costin Mirescu (USR) a anunțat, pe o rețea de socializare, că municipiul nostru va avea un nou sens giratoriu temporar, care va fi amplasat în intersecția de la 5 Călărași. Această propunere a fost adoptată în cadrul ședinței Comisiei pentru siguranța circulației în municipiul Călărași, în data de 9 februarie 2021.

Astăzi (n.r. 9 februarie a.c.) am participat la o nouă ședință a Comisiei pentru siguranța circulației în Municipiul Călărași.

Principala propunere care a fost adoptată a fost amplasarea unui sens giratoriu temporar în intersecția de la 5 Călărași (Str. București cu Bd. Cuza Vodă). E vorba de un sens giratoriu temporar (cu balize de plastic), similar celui de la intrarea în oraș dinspre Slobozia.

Amplasarea sensului giratoriu presupune câteva acțiuni conexe (mutarea stației de taxiuri, desființarea sau mutarea unor treceri de pietoni, probabila mutare a stației de autobuz, marcare și semnalizare corespunzătoare). Multe dintre cele enumerate presupun existența unui buget care să le cuprindă, așa că decizia de azi se referă, în principal, la continuarea demersurilor de proiectare și pregătire în vederea amplasării sensului giratoriu”, a punctat Costin Mirescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *