Administrație

Sfârșitul lunii aprilie, noul termen de finalizare a drumului Siderca

Drumul Siderca va fi finalizat în luna aprilie a acestui an, după cum estimează președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

A fost o discuție săptămâna aceasta (n.r. săptămâna trecută), pe tema Drumului Județean 306 A. Dacă în luna martie nu vom mai avea ger, zăpadă, vom dezechipa toate mașinile, iar până la final de aprilie vom termina drumul. În momentul în care starea vremii ne va permite să dezechipăm  mașinile și să putem interveni cu acestea, toată echipa SC Drumuri și Poduri SA va fi prezentă pentru a putea finaliza drumul în două luni”, a declarat Iliuță.

Vă reamintim că lucrările pentru modernizarea drumului Siderca au fost demarate în luna decembrie a anului 2020, după ce în data de 29 octombrie Primăria Municipiului Călărași a emis autorizația de construire pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere a Drumului Județean 306 A, în vederea asigurării accesului în municipiul Călărași. Din cauza condițiilor meteorologice, lucrările au fost sistate. Modernizarea acestui drum vizează și lărgirea carosabilului pe patru benzi. Partea carosabilă va cuprinde zone verzi, dar și piste pentru bicicliști. Valoarea lucrărilor este estimată la aproximativ 6 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *