Politică

Social-democraţii călărăşeni dezbat problemele din teritoriu. Calendarul întâlnirilor

PSD Călărași se va întruni, începând cu data de 31 martie a.c., în ședința Biroului Politic Județean și cea a Consiliului Politic Județean, pentru a dezbate problemele existente în teritoriu. Prima întâlnire de acest fel va avea loc la nivelul Organizației Municipale a PSD Călărași, după care activitatea va continua în alte organizații locale din județ.

Președintele Organizației Județene a PSD Călărași, Vasile Iliuță, a declarat, la data de 30 martie a.c., într-o conferință de presă, că mâine vor fi abordate diverse aspecte, printre care se numără și analiza unor demisii. Printre cei demisionari se numără și liderul Organizației de Pensionari, Gheorghe Florea, care a decis să plece din partid din cauza unor neînțelegeri cu membrii organizației.

“Ne dorim ca Biroul Politic Județean și Consiliul Politic Județean să le ținem în teritoriu. Și avem deja un calendar pe care l-am făcut. Mâine, vom ține aceste ședințe la Organizația Municipală a PSD, pe care o conduce primarul Marius Dulce. Încercăm să fim în teritoriu, să vedem problemele nu doar de la nivelul Organizației Municipale PSD Călărași, ci și la nivelul organizațiilor din localitățile județului Călărași. Acolo vor mai fi invitate și alte localități vecine, consilierii locali și cei care sunt decidenți ai PSD. Activitățile noastre din Biroul Politic Județean și Consiliul Politic Județean de mâine vor avea următoarele teme: aprobarea calendarului acestor întâlniri și analiza unor demisii pe care le-am primit la nivelul organizației județene. Una din demisii este a președintelui organizației de pensionari a PSD, Gigi Florea. Și-a depus demisia în urma unor neînțelegeri la nivelul organizației. I-am primit demisia și mâine o supun aprobării Consiliului Politic Județean și Biroului Permanent Județean, în încercarea de a pune un interimar pentru funcția de președinte al Organizației de Pensionari a PSD”, a spus Vasile Iliuță, în conferința de presă.

Calendarul întrunirii Biroului Politic Județean și Consiliului Politic Județean este următorul:

  • 27 aprilie, Organizația PSD Lehliu Gară;
  • 25 mai, Organizația PSD Mânăstirea;
  • 29 iunie, Organizația PSD Vîlcelele;
  • 27 iunie, Organizația PSD Sărulești;
  • 31 august, Organizația PSD Curcani;
  • 28 septembrie, Organizația PSD Oltenița;
  • 26 octombrie, Organizația PSD Gurbănești;
  • 23 noiembrie, Organizația PSD Roseți;
  • 21 decembrie, Organizația PSD Frumușani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *