Sport

Stadionul “Ion Comșa” va avea nocturnă până la finalul săptămânii

Stadionul „Ion Comșa” din Călărași va avea nocturnă până la sfârșitul acestei săptămâni. Lucrările de amplasare sunt în toi. Astăzi, 23 aprilie a.c., a fost montat primul stâlp de nocturnă.

“Până la sfârșitul săptămânii vom avea prima nocturnă amplasată definitiv pe stadionul de pe malul Borcei, un moment istoric pentru echipa noastră în cei aproape 100 de ani de fotbal. Primul stâlp de nocturnă a fost montat pe arena ‘Ion Comșa’ din Călărași! Instalaţia de nocturnă a fost adusă la Călăraşi cu titlu gratuit de la stadionul Valentin Stănescu, potrivit procesului verbal de predare – preluare a bunurilor transmise fără plată încheiat, pe 29 martie 2019, de Consiliul Judeţean cu conducerea Clubului Sportiv Rapid Bucureşti”, se arată pe pagina oficială de Facebook a AFC Dunărea Călărași.

„Continuăm investiţiile demarate în 2018 prin montarea instalaţiei de nocturnă la stadionul Ion Comşa. Obiectivul propus este acela de a avea în perioadă următoare o bază sportivă modernă, sigură şi eficientă, care să ridice Călăraşiul la un nivel de infrastructură sportivă, similar cu al marilor oraşe”, a declarat Eduard Grama, directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul Consiliului Județean Călăraşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *