Educație

Start înscrieri la cursurile laboratorului inteligent al Bibliotecii Județene Călărași

Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu” din Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart.

Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile.

Ca și până acum, se vor forma două grupe de curs. Fiecare grupă va cuprinde maximum 15 persoane, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani.

Participanții vor lua parte la experiențe noi cu ajutorul echipamentelor din dotare:

1. Curs de inițiere în Grafică și printare 3D, cu o durată de 6 săptămâni, care se va desfășura în zilele de marți, între orele 15:00 – 17:00;

2. Curs de inițiere în Robotică, care durează 6 săptămâni și se va desfășura în zilele de joi, între orele 15:00 – 17:00.

După formarea grupelor, cei înscriși vor fi contactați pentru confirmarea participării și comunicarea zilei de începere a cursurilor.

Grupele de lucru se vor forma pe baza înscrierilor prealabile.

Pentru mai multe informații, persoanele interesate sunt așteptate la sediul bibliotecii sau pot apela numărul de telefon 0242/316.757, pentru programări.

SmartLab Călărași este un proiect inițiat de Consiliul Județean Călărași, realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate și derulat de Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu” din Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *